În săptămâna sănătăţii, arădenii pot merge gratis la bazin şi la terenuri de sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii pot face mişcare pe gratis în Săptămâna Sănătăţii
Arădenii pot face mişcare pe gratis în Săptămâna Sănătăţii

Între 7-11 aprilie 2010 DSP Arad organizează săptămâna sănătăţii în cadrul căreia arădenii potface mişcare fără a plăti taxă de intrare în incintele sportive.

Astfel,  la Bazinul Olimpic Delfinul,  intrarea este liberă la bazinul de înot între  7-11 aprilie,  între orele 9-13.

La Sala de sport de la fosta Fabrică de Zahăr, intrarea va fi liberă pentru fotbal de sală, în zilele de miercuri 7 aprilie între 9-12, vineri 9 aprilie ora 9-12, duminică 11 aprilie  ora 13-16. ”Participanţilor le revine sarcina de organizare a  echipelor  şi de a  veni cu echipament propriu, inclusive mingile şi încălţăminte strict dedicată sălii” a declarat Dana Negru, director adjunct coordonator al DSP Arad .

Arădenii mai pot face mişcare şi la Liceul teoretic A.M.Guttenbrunn, intrarea fiind liberă în sala de sport/saltele, spaliere, fileu pentru volei , bicicletă, tenis de masa, baschet în zilele de miercuri-joi-vineri de la 9-17 şi sâmbătă-duminică de la 10-15, cu echipamentul propriu al participanţilor şi încălţăminte strict dedicată sălii.

Şi la Şcoala generală nr.22 Caius Iacob  de pe str.Nucet nr.3, intrarea va fi liberă pentru baschet, tenis de câmp, handbal şi gimnastică,  miercuri-joi-vineri de la 16-19 şi  sâmbătă şi duminică  de la 10 la 16.

Ultima locaţie participantă la săptămâna sănătăţii este Şcoala generală nr.12, Mioriţei FN, unde intrarea este liberă miercuri  de la 12 la 16 , joi 10-18 şi vineri 10-16, pentru volei, baschet, fotbal sau  aparate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite