GALERIE FOTO Mii de persoane au luat cu asalt stadionul din Vladimirescu, la Zilele Comunei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul din Vladimirescu a adunat timp de două zile mii de persoane care au ascultat muzică, au băut bere și au mâncat diversele mâncăruri, făcute la ceaun sau grătar. Astfel, ciorba de pește, ciorba de fasole cu ciolan și gulașul s-au aflat printre preferate.

 Pentru o porție de fasole cu ciolan s-a plătit cinci lei, la fel și pentru cea din pește, iar opt lei a costat porția de gulaș.

De pe tarabe nu au lipsit nici frigăruile, mititei sau porumbul fiert, care s-a vândut cu 5 lei bucata. „Am venit și sămbătă și duminică să petrecem, vremea a ținut cu noi așa că numa bine ne-a prins o ieșire” , spune Vasile Mitru din Vladimirescu.

Click aici pentru galerie foto!

image
image
image

La Zilele Comunei Vladimirescu au participat și foarte multe persoane din municipiu Arad, dar și din împrejurimi. Nu a lipsit muzica populară, ușoară, dar nici parcul de joacă amenajat special pentru cei mici. Atât sâmbătă, cât și duminică distracția a ținut până târziu în noapte.

„Sâmbătă am strâns standul la ora două noaptea. A fost multă lume”, spune Călin, unul dintre cei care au gătit mâncare la ceaun.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite