FOTO Pregătiri pentru concursul de Miss Văcuţa 2010 cu SPA între paie şi fâneţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

12 crescători de bovine îşi pregătesc cu migală cele mai frumoase văcuţe. Veniţi din toată zona de vest a ţării, dar şi din ţările vecine, crescătorii îi atrag cu animalele lor mai ales pe cei mai mici arădeni.

Cunoscutul concurs Miss Vaca, ce se desfăşoară la fiecare ediţie a târgului Agromalim, le pune pe concurente la grea încercare. Acestea pozează deja în faţa publicului, astfel încât la deliberarea juriului, care va începe încă din această după amiază, să aibă capitalul de popularitate asigurat.

Veronica are doi ani şi este pentru prima dată când participă la un astfel de concurs de frumuseţe. Stăpânii ei au lăsat-o în această dimineaţă să se odihnească ceva mai mult în standul special amenajat în incinta Expo Intenaţional Arad, astfel încât, la venirea specialiştilor, văcuţa să fie în cea mai bună formă.

Prima dată la concurs

„Participăm de mai mulţi ani la târg şi la concurs am înscris-o pe Veronica, o bălţată românească de doi ani. Până la venirea juriului o să o curăţăm cum trebuie cu paie proaspete, o aranjăm şi sperăm să se prezinte cum se cuvine”, a declarat în acestă dimineaţă pentru Adevărul de Seară, ediţia de Arad, Cristina Iute, proprietara Veronicăi. La capitolul pregătiri special de concurs, Cristina Iute admite că şi dieta a fost un factor important. „Îi dăm să mănânce fân proaspăt, iar paiele le-am schimbat periodic”, povesteşte stăpâna.

47 de concurente

Conform organizatorilor, membrii juriului vor avea o misiune grea la deliberare. „Sunt 12 crescători prezenţi cu standuri la acest târg şi sunt înscrise la concurs 47 de animale“, a declarat Cimi Enache, managerul Agromalim. Concursul se va desfăşura pe două categorii în urma cărora, mâine la ora 12.00, vor fi desemnate Miss Arad la Bălţata Românească şi Campioana Holstein. Alături de juninci, fermierii participanţi la târg se laudă şi cu oile şi caprele lor. Cele mai noi rase şi cele mai frumoase exemplare sunt prezente la târg spre bucuria celor mai mici vizitatori.

Am venit cu Kiki, fetiţa noastră de doi ani, să vadă animăluţele pe viu.
Cristian Barzarici, arădean

image

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite