FOTO Jambonul, cel mai căutat produs de la Târgul de Primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jambon, drob de miel, peşte, porumb fiert şi copt, dulciuri, vin, jucării. Vorbim doar despre o parte dintre produsele care se găsesc până pe data de 15 aprilie, la Târgul de Primăvară deschis în faţa Primăriei Arad.

Unul dintre comercianţii cu state vechi este Mircea Santău, la al cărui stand se pot găsi: drob, cârnaţi, peşte prăjit asezonat cu un mujdei special cu varză roşie, jambon, salam de casă. Acesta povesteşte că toate produsele sunt tradiţionale şi făcute de casă.

 „Particip la aceste evenimente an de an şi pot să vă spun că în acest an, la acest târg jambonul pe care îl am bate cu succes mielul. Unii s-ar aştepta ca produsele din carne de miel să fie mai atractive acum, în această săptămână, însă jambonul este la mare căutare”, ne spune Mircea Santău.

Târgul îi aşteaptă pe arădeni cu oferte de sezon, într-o ambianţă primitoare şi plină de culoare. Se mai găsesc şi cele mai potrivite cadouri de Paşti pentru cei dragi, de la ouă încondeiate, jucării şi dulciuri la vinuri de calitate, obiecte decorative, antichităţi, artizanat şi flori. O atenţie specială este acordată celor mai mici vizitatori, care se pot bucura de întâlnirea cu iepuraşii şi de activităţile pregătite pentru ei la atelierele creative. 

Tot pentru ei se plimbă prin oraş Trenuleţul Turistic, în zilele de sâmbătă şi duminică între orele 12-18.

Atmosfera Târgului de Primăvară este animată în fiecare după-amiază  de la ora 18  cu spectacole pentru copii iar seara de la ora 20 de concerte live de muzică pop şi folk.

Vă mai recomandăm: FOTO Primul bogătaş al Aradului de după Revoluţie. Ţinea banii în cutiile de pantofi

Târg de Paşte la Bârlad, fără muzicanţi, grătare şi bere

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite