FOTO Galleria Arad găzduieşte prima ediţie a Târgului Educaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galleria Arad găzduieşte prima ediţie a Târgului Educaţional, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Asociaţia Educatio.

Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de căre Madiana Mican, PR Galleria Arad, şi Paul Albu, preşedinte al Asociaţiei Educatio.

„Târgul educaţional este o premieră pentru Galleria Arad şi ne bucurăm că am reuşit să aducem faţă în faţă cererea cu oferta de pe piaţa de profil. Însă deşi vorbim de o premieră în organizarea acestui gen de eveniment, Galleria Arad se bucură deja de notorietate în ceea ce priveşte derularea unei palete largi de activităţi gândite special pentru copii: Şcoala de vară, cursuri de engleză, zumba, karate”, susţine Madiana  Mican.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 3-5 aprilie, între orele 15:00 – 21:00, asigurând o punte de legătură între cererea şi oferta de pe piaţa de profil din Arad.

„Târgul promovează oferta educaţională a unităţilor de învăţământ preşcolar, gimnazial, liceal şi universitar, asigurând părinţilor şi viitorilor liceeni, respectiv studenţi, accesul la o informaţie cât mai complexă. Evenimentul, organizat în Galleria Arad, are drept scop asigurarea unor răspunsuri pentru o paletă de interes cât mai largă, ca dovadă prezenţa în târg pe lângă şcoli generale, licee, universităţi şi a Centrului Militar”, a conchis Tina Vîrlan, Mall Manager.

Târgul educaţional promovează şi ofertele din sistemul de învăţământ preşcolar atât public cât şi privat, astfel încât părinţii să aibă posibilitatea de a-şi înscrie copilul la grădiniţa potrivită, în funcţie de costuri, locaţie şi desigur, de servicii.

La evenimentul de deschiderea au participat şi cadre didactice universitare. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite