FOTO GALERIE Mircea Ienciu este singurul arădean care vânează girafe în Africa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de vânători din ţară şi străinătate s-au adunat la Bata, pentru a participa la festivalul vânătorii.Vânătorii s-au înfruptat din mâncărurile gătite  după reţete numai de ei ştiute şi le-au povestit arădenilor întâmplări inedite.

Unul dintre cele mai apreciate standuri a fost cel al unui vânător  pasionat de safari. Arădeanul le-a împărtăşit curioşilor din  poveştile sale, trăite în Africa.

image

„Cel mai frumos trofeu este o antilopă africană care a avut aproximativ 300 de kilograme. Coarnele ei sunt cele mai mari. Girafa a fost pretenţia soţiei mele care mi-a zis că dacă nu-i aduc o piele frumoasă de pus în casă, atunci nu mă mai lasă să vânez în Africa”, a mărturisit vânatorul Mircea Ienciu.

image

Bărbatul a mai povestit că se ocupă de vânătoare de aproape 20 de ani, însă cel mai mult îi place în Africa, acolo unde, spune el, vânătoarea este o adevărată comoară de aur. “Expediţiile de vânătoare de pe continentul african, m-au ajutat să colecţionez cele mai frumoase exemplare de animale”, a recunoscut vânătorul.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite