FOTO Felba Mona a creat din nou o rochie pentru actriţa şi regizoarea Tamara Henry

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Designerul arădean Felba Mona a creat din nou o superbă rochie pentru frumoasa actriţa şi regizoare Tamara Henry.  Rochia realizată de Felba este din mătase naturală şi are culoarea roz închis, la cererea actriţei.

Aceasta a fost creată special pentru actriţa care la mijlocul lunii octombrie a fost invitată la Balul Marinei Americane alături de regizorul american Steven Barber.

„Actriţa si regizorul au fost invitaţi speciali la acest eveniment de către generalul Nicholson cel mai controversat general de război pe care l-a avut America”, a declarat Felba Mona.

O altă rochie a creatoarei Mona Felba a fost îmbrăcată de actriţa şi regizoarea Tamara Henry la premiera filmului Expendables 3 cu Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Antonio Banderas. 

Amintim că Felba se numără printre puţinii designeri din România care şi-au urmat visul de a face modă cu riscul de a rămâne în stradă. Mona Felba şi-a vândut apartamentul din Arad şi a investit toţi banii într-un atelier de creaţie vestimentară.

Mona a trăit 14 ani în străinatate, iar înainte de a reveni în România, îşi permitea orice fel de lux. Era o consumatoare de fashion de top şi îmbrăca haine de la branduri celebre, cum ar fi:  Zuhair Murad, Elisabeta Frankie sau Coco Chanel.

Vă mai recomandăm: Povestea arădencei a cărei rochie a făcut senzaţie la decernarea premiilor Oscar

FOTO Rochia creatoarei Felba a fost purtată la premiera filmului Expendables 3

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite