FOTO Arădeanca a cărei rochie a făcut senzaţie la decernarea premiilor Oscar a cucerit şi podiumurile din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădeanca Mona Felba care a devenit celebră după ce o regizoare a ales să îi poarte o ţinută preţioasă la premiile Oscar participă la tot mai multe evenimente în ţară şi străinătate.

Mona Felba a creat o rochie care a făcut senzaţie la decernarea premiilor Oscar. Rochia care a făcut furori a fost creată într-o săptămână. Aceasta a fost purtată de actriţa şi regizoarea Tamara Henry.

Este vorba despre o rochie crem, din mătase naturală, cu pietre cusute manual, care a costat 4.500 de lei.

Ultimul eveniment la care arădeanca  a participat a fost Gala Super Kombat de la  Ploieşti, prezentat de Dana Săvuică şi transmis în direct în 30 de ţări. 

Dana Săvuică a îmbrăcat la Gală o superbă rochie semnată Felba. Rochia face parte din colecţia Obsession by Felba, la fel ca şi cea purtată de regizoarea Tamara Henry, la Oscar. În cadrul Galei de la Ploieşti au fost prezentate zece rochii de seară semnate Mona Felba şi 12 geci de piele.

La eveniment arădeanca Mona Felba a purtat o rochie din noua colecţie. Arădeanca a fost asaltată la sfârşitul evenimentului de către domnii din sală şi nu numai pentru fotografii. 

„Următorul eveniment la care voi participa va avea loc în data de 12 aprilie, la Reşiţa”, a declarat Mona Felba. 

Vă mai recomandăm: Povestea arădencei a cărei rochie a făcut senzaţie la decernarea premiilor Oscar

FOTO Un designer român a apucat haiducia

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite