FOTO Ateliere de creaţie, jocuri şi dansuri pentru copiii din Sâmbăteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost încântaţi de activităţile desfăşurate
Copiii au fost încântaţi de activităţile desfăşurate

La Gradiniţa cu Program Prelungit din Sâmbăteni, a avut loc un eveniment deosebit, în cadrul parteneriatului şcolar – preşcolar „Ne Întâlnim, Prieteni să Devenim”.y

Mai exact, voluntarii Asociaţiei Cetatea Voluntarilor au organizat pentru micuţii participanţi ateliere de creaţie, jocuri, dansuri, face-painting şi mai ales o surpriză foarte placută: întâlnirea cu Micky şi Minnie Mouse.

Copiii au realizat felicitări colorate, cu decoraţiuni şi pictură, au dansat împreună pe notele celor mai îndrăgite melodii pentru copii, s-au jucat în curtea grădiniţei, au fost pictaţi pe faţă şi s-au bucurat de compania simpaticelor personaje Disney care li s-au alăturat în cursul evenimentului. 

Au participat la această oră de prietenie şi veselie copii grădiniţei PP Sâmbăteni împreună cu educatoarea Mihaela Trausan, copii gradiniţei Samarineanul din Sâmbăteni alături de educatorea Melania Ivaşco şi elevii clasei a VI-a a şcolii gimnaziale Sabin Manuilă cu învăţătoarea Corina Ursu.

Mai puteţi citi: FOTO VIDEO A fost lansată Asociaţia Cetatea Voluntarilor

Asociaţia Cetatea Voluntarilor a fost lansată, marţi seara, în prezenţa a zeci de invitaţi din judeţul Arad. Asociaţia este cristalizarea unei echipe care lucrează împreună de mult timp.

Se caută 500 de voluntari pentru opera AIDA pusă în scenă în Cetatea Alba Iulia

La Alba Iulia se va monta, în 21 iunie 2014, în premieră în România, în aer liber, spectacolul de operă AIDA de Verdi. este un spectacol la cre sunt chemaţi să participe şi locuitorii oraşului. Actul II al operei conţine tabloul „Marşului Triumfal” în care cei care doresc pot fi parte din „marea armată egipteană pornita la lupta împotriva etiopienilor”.

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri