FOTO Alegeri parlamentare 2012. Arădenii merg la vot prin viscol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate secţiile de votare sunt deschise FOTO Claudia Untaru Creţu
Toate secţiile de votare sunt deschise FOTO Claudia Untaru Creţu

Arădenii sunt nevoiţi să meargă la secţiile de votare prin zăpadă, deoarece ninge încontinuu şi bate vântul. Două secţii de votare din judeţ au fost deschise mai târziu.

Este vorba despre secţia de votare de la Văsoaia, la care nu au ajuns toţi membrii comisiei de votare şi despre una din secţiile din Mailat. În municipiu nu au fost probleme de acest gen.

Secţiile de votare din judeţul Arad s-au deschis la ora 7.00 şi se vor închide la ora 21.00. La aceste alegeri sunt aşteptate 392.439 de persoane. Numărul celor care au ales să voteze la primele ore ale dimineţii este destul de redus. Sunt secţii în care procentul la vot până acum este de 0,65 la sută. Pentru ca oamenii să poată ajunge la secţiile de votare în preajma acestora este curăţată zăpada.

adevarul.ro îţi prezintă duminică, 9 decembrie 2012, tot ce se întâmplă în judeţul tău: cine sunt candidaţii, ce incidente electorale sunt semnalate, dar şi care este prezenţa la vot raportată biroului electoral. Rămâi pe adevarul.ro pentru a afla toate detaliile din ziua alegerilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite