Folkul revine în actualitate sub cer liber la castelul lui Mocioni din Bulci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub auspiciile crizei, folkiştii din ţară se întrunesc ca de obicei la Bulci, la festivalul dedicat lor. Şi în acest an, castelul Mocioni de la Bulci este casa folkiştilor care se vor reuni sub cerul liber cu corturile. Ediţia din acest an îi va aduce în faţa cunoscuţilor genului pe Trupa Maris, Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi, Didina Curea, George Popovici, Daniel Julean & Nelu Pitic, Cristi Bordaş.

După primele două ediţii care au avut succes, beneficiind de prezenţa unor nume sonore şi de participarea a peste 600 de iubitori ai genului, manifestarea a fost introdusă în calendarul activităţilor culturale judeţene.

„Invitaţia lansată atât la prima ediţie cât şi la a doua a rămas vala¬bilă şi la acest festival sunt aşteptaţi toţi cei care iubesc folkul, toate trupele care cântă folk, fără nici un fel de discriminare. Festivalul se va ţine în vecinătatea Castelului Mocioni, un obiectiv turistic extrem de cunoscut şi de apreciat“, a spus comunei Bata, Ion Micurescu.

Accesul în perimetrul unde va avea loc festivalul este gratuit, spectacolul începând în jurul orei 19. Cât priveşte cazarea, se poate face fie în pensiunile agroturistice din zonă, fie asigurată prim mijloace personale prin instalarea de corturi, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţia precedentă.

Ediţia din acest an îi va aduce în faţa cunoscuţilor genului pe Trupa Maris, Marius Baţu, Adrian Ivaniţchi, Didina Curea, George Popovici, Daniel Julean & Nelu Pitic, Cristi Bordaş.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite