Film şi carte în faţa publicului: „Frânturi de speranţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După premiera filmului „Frânturi de speranţă” de la Arad, din 2 septembrie, producţia a mai rulat la Iaşi şi Alexandria, iar acum se întoarece în oraşul de pe Mureş.

În urbea moldavă a fost prezent Dan Merişca, unul din protagoniştii principali ai filmului, iar în sudul ţării, Cătălin Dupu, scenaristul şi regizorul producţiei.
Dar până la premiera pe Bucureşti a filmului, Dan Merişca oferă alături de poetul Romeo Hajdaţan şi regizor o altă dublă surpriză aradenilor. În data de 29 octombrie, va avea loc lansarea volumului care cuprinde şi nuvela

„Frânturi de speranţă”, ce a inspirat producţia românească, şi se va viziona filmul. Evenimentul are loc în sala de festivităţi din str. Dr. Dr. Ioan Suciu 3-19, cu începere de la ora 18.30, intrarea fiind liberă. Moderator al întâlnirii este  poetul Romeo Hajdaţan iar dintre invitaţi amintim pe:  Dan Merişca, Vasi Duma, Cătălin Dupu şi protaginiştii filmului, care vă reamintim că a fost filmat 100 % în judeţul nostru. Nuvela Frânturi de speranţă este publicată în volumul Viaţa are un singur sens şi este scris de  Cătălin Dupu, cartea fiind a IX-a publicată de acesta.

Din distribuţia filmului amintim pe: Sandra Ţepurică, Diana Mariş-Costea, Dan Stoica, Flavius Boldor, Andrada Dupu, Ovi Naghy şi Lucia Bibarţ. 

Iubitorii de film şi carte românească pot astfel, să petreacă o seară deosebită alături de familie şi prieteni.

Vă mai recomandăm: Filmul„ Frânturi de speranţă”, gata de vizionare VIDEO

FOTO A avut loc premiera filmului „Frânturi de Speranţă”. Actorii au fost aplaudaţi la scenă deschisă

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite