Festivităţile de înmânare a drapelului către ISU restricţionează traficul auto în centrul municipiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivităţile de înmânare a drapelului către ISU restricţionează traficul auto în centrul Aradului. Astferl, astăzi, între ora 16.30 şi 19.00 şi sâmbătă, 15 octombrie 2016, între orele 8.00 şi 11.30, traficul auto pe segmentul cuprins între Teatrul Clasic „ Ioan Slavici” şi Primărie va fi limitat.

Poliţiştii locali şi cei din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului Judeţean de Poliţie vor fi prezenţi, astăzi, pe tronsonul sus-amintit pentru a asigura buna desfăşurare a traficului rutier pe durata derulării festivităţii Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” de înmânare a drapelului.

Pentru a evita eventualele neplăceri, Poliţia Locală Arad le recomandă şoferilor aflaţi în trafic în respectivele intervale orare să evite parcarea automobilelor în zonă în perioadele de restricţionare a traficului pe acest tronson de drum.

Programul este următorul:

Joi, 13 octombrie începând cu ora 16.45 are loc antrenamentul general cu trupe şi tehnică care sa va desfăşura în faţa Palatului Administrativ.

Traseul de deplasare a trupelor şi a tehnicii este: Sediul ISU – str. Eftimie Murgu – str. Horea – bdul Revoluţiei.
Sâmbătă, 15 octombrie  începând cu ora 10 va avea loc ceremonialul militar de înmânare a drapelului de luptă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad.
Ceremonialul militar se va încheia cu defilarea ofiţerilor, maiştrilor militară şi subofiţerilor din cadrul inspectoratului şi a tehnicii de intervenţie.

Dispozitivul pentru defilare este compus din 150 de ofiţeri şi subofiţeri şi 15 autoturisme şi autospeciale.

Vă mai recomandăm: ISU Teleorman primeşte Drapelul de luptă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a primit Drapelul de Luptă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite