Două persoane se luptă pentru preşedinţia liberalilor din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Galiş este actualul preşedinte FOTO arhivă Adevărul
Florin Galiş este actualul preşedinte FOTO arhivă Adevărul

Organizaţia Municipală a PNL Arad îşi va alege conducerea, la finele săptămânii viitoare. Pentru funcţia de preşedinte s-au înscris deocamdată două persoane: Florin Galiş, actualul preşedinte şi Alexandru Mihuţ.

Galiş şi-a depus candidatura în urmă cu câteva zile şi a declarat că îşi doreşte continuitate şi rezultate mai bune pentru viitor.

Nu mai puţin de 428 de persoane vor avea drept de vot la şedinţa de sâmbăta viitoare. Concret, liberalii din municipiu îşi vor alege preşedintele, dar şi pe cei 18 membri ai Biroului Municipal al PNL.

Candidaturile se pot depune până cu 48 de ore înainte de şedinţă. Vor avea drept de vot la alegerea conducerii municipale 428 de membri ai PNL.

Din Biroul Municipal al PNL vot face parte 18 persoane, iar nouă dintre aceştia, care vor fi mai bine clasaţi ca n­măr de voturi obţinute vor deveni automat vicepreşedinţi ai organizaţiei.

Şedinţa de alegeri a liberalilor din municipiu va avea loc la Casa Sindicatelor, sâmbătă, 20 aprilie, cu începere de la ora 11.

Mai puteţi citi: FOTO A fost aleasă noua conducere a Organizaţiei Municipale a PSD Arad.  Flavius Măduţa este noul preşedinte

FOTO Ilie Sârbu a fost prezent la Conferinţa Judeţeană a PSD Arad. Dorel Căprar a fost reales preşedinte

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite