Dieter Kass e interesat de preluarea clubului UTA, dar vrea garanţii scrise din partea primarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dieter Kaas şi Iulian Olaru
Dieter Kaas şi Iulian Olaru

Omul de afaceri austriac Dieter Kaas a confirmat astăzi interesul în ceea ce priveşte preluarea clubului UTA, dar a spus că nu va lua nici o decizie în acest sens până nu va cunoaşte toate detalii legate de situaţia acestuia.

Omul de afaceri, care deţine holdingului multinaţional Trade Trans Group şi a investit aproximativ 20 de milioane de euro în terminalul Cargo de la Curtici, a avut o întâlnire şi cu autorităţile locale, primarul Gheorghe Falcă asigurându-l de tot sprijinul său.

„Domnul Falcă m-a asigurat de tot sprijinul său şi mi-a prezentat proiectul de construire a noului stadion. Dânsul a promis că autorităţile locale vor suporta cheltuielile curente ale clubului, mai puţin salariile jucătorilor”, a declarat Dieter Kaas. Interesant este însă că omul de afaceri vrea un angajament scris din partea primarului.

Înainte de a lua o decizie vizavi de preluarea UTA-ei, acesta doreşte să se asigure că cunoaşte în amănunt toate datele problemei.

Omul de afaceri nu doreşte să aibă surprize, de exemplu că ar mai putea apărea jucători către care clubul are datorii şi alte asemenea situaţii. Continuarea articolului pe www.news-ar.ro.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite