Claudiu Iosim, tânărul care sterilizează pe gratis animalele şomerilor, pensionarilor sau persoanelor cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Arad care iubeşte de mic animalele a înfiinţat în urmă cu câţiva ani o asociaţie de protecţie a lor. Claudiu Iosim salvează de atunci animalele fără  adăpost împreună cu familia lui.

Pentru a veni şi acum în ajutorul animalelor, mai exact de data aceasta a celor care le cresc şi nu au foarte mulţi bani, tânărul s-a gândit să sterilizeze pe gratis 100 de căţele şi 154 de pisici. Până în momentul de faţă Animed Arad, asociaţia tânărului are la activ 5.000 de sterilizari.

De data aceasta tânărul vrea să sterilizeze gratuit animalele şomerilor, pensionarilor sau persoanelor cu dizabilităţi. Mai exact pe data de 25 februarie 2014 va avea loc Ziua Mondială a Sterilizarii Reproductive. Animed Arad va oferi cu această ocazie 254 de sterilizări gratuite.

„Ovariohisterectomia la pisici durează 5-7 minute, iar la căţele 10-12 minute. Sterilizăm orice are puls, deci nu vă temeţi că ar fi prea devreme. Tineretul trece mai uşor peste acest episod, îşi revine mai repede şi începe să mănânce imediat după operaţie. La pisici folosim anestezie cu Domitor şi administrăm Antisedan, animalele trezindu-se în câteva minute. Pacienţilor li se administrează injectabil antibiotic cu acţiune pe 72 ore şi analgezic. Putem asigura şi transportul animalelor de acasă la cabinet şi retur. Transportul costa însă 20 lei. Pentru programare sunati de luni pana vineri, intre orele 10-18, la Clinica de Sterilizari Wotan (CMVI Dr. Iosim Claudiu), tel. 0746 01 01 47 si 0357.802.800. Ne gasiti pe strada Blanduziei nr.3/B”, a declarat Claudiu Iosim.

Acesta mai adaugă că se pot steriliza 30 de animale pe zi. Acesta are şi o rugăminte:

„NU apelaţi la aceste gratuităţi dacă vă permiteţi 70 lei pentru sterilizarea pisicii dumneavoastră sau 100 lei pentru sterilizarea căţelei. NU am vrea ca persoanele cu posibilităţi financiare să aducă animalele lor la sterilizare gratuită, luând locurile celor care chiar au nevoie de gratuitate pentru că sunt şomeri, pensionari sau persoane cu dizabilitaţi”.

Vă mai recomandăm: 690 de câini din adăpostul Primăriei Sectorului 2, adoptaţi la distanţă

Nu se eutanasiează câini în Capitală. Adopţiile sunt în continuare încurajate

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite