Birocraţia mai ţine Podul Traian blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii sunt cei mai afectaţi şi spun că s-au săturat de rutele ocolitoare pentru că dau mai mulţi bani pe benzină. Podul Traian va fi deschis circulaţiei abia în toamnă, deşi trebuia să fie gata în aceste zile, conform planului de construcţie.

De astăzi, arădenii ar fi trebuit să circule în ritm normal pe Podul Traian din cartierul Aradul Nou. Lucrările pe acest sector de drum
sunt însă întârziate cu câteva luni. Potrivit raportului de construcţie, lucrările de modernizare au fost programate să fie finalizate în aceste zile, dar ele nu vor fi gata decât prin septembrie 2011. Potrivit şefului Direcţiei de Drumuri din Primăria Arad, Răzvan Popa, întârzierea a fost cauzată de probleme birocratice. Pentru fiecare etapă a lucrării au fost făcute acte care trebuie verificate, aprobate şi ulterior predate, aceasta fiind una dintre procedurile destul de dificile a proiectelor de investiţii finanţate din fondurile europene. Şoferii de taxi sunt cei mai afectaţi de întârzieri şi spun că s-au săturat de rutele ocolitoare spre Aradul Nou, care îi ard la buzunare, din cauza consumului mult mai mare de carburanţi.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite