Bărbatul care a violat şase copii într-o oră şi jumătate va răspunde pentru faptele sale. Acesta a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost trimis în judecată FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul a fost trimis în judecată FOTO arhivă Adevărul

Bărbatul din Arad care a violat la începutul lunii martie şase copii minori a fost trimis în judecată. Este vorba despre Gheorghe Colompar.

Acesta se află în arest preventiv sub aspectul săvârşirii a şase infracţiuni de viol.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, prin rechizitoriul din 25 aprilie 2017, au dispus trimiterea în judecată a bărbatului.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: în data de 2  Martie 2017, în întervalul orar 20:30-22:00, inculpatul Colompar Gheorghe a întreţinut relaţii sexuale orale cu un număr de şase copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, respectiv persoanele vătămate B.E., C.M.I., B.I.F., R.N.A., C.M. şi D.E.A., sub ameninţarea unor violente şi profitând de vârsta frageda a persoanelor vătămate” Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş, spre competentă soluţionare.

Despre Gheorghe Colompar oamenii ştiu că trăieşte din indemnizaţia de handicap pe care o are. Tot aceştia spun că pe cei şase copii care fac parte din familii diferite i-ar fi atras cu bani şi dulciuri. 

Vă mai recomandăm: Bărbat arestat după ce ar fi violat şase copii într-o oră şi jumătate

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite