Aradul Nou este în mare sărbătoare. Vezi aici programul evenimentelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Nu va lipsi ansamblul de dansuri populare germane „BANAT-JA”
Nu va lipsi ansamblul de dansuri populare germane „BANAT-JA”

Localnicii din Aradul Nou vor avea parte astăzi de o zi specială, deoarece autoritățile au pregătit o sumedenie de programe artistice și de divertisment, sub genericul „Ziua cartierului Aradul Nou”. Printre evenimente se va afla și lansarea Monografiei cartierului Aradul-Nou – Mureşel, realizat de Doru Sava.

Totul va începe la ora 9.00, cu slujbe religioase la Bisericile din cartier, urmând va fi deschis Târgul de produse handmade în parcarea magazinului „Lanțul”.

De la ora 10.00, localnicii vor fi așteptați la Simpozionul „Istoria cartierului Aradul Nou” ce va avea loc la Biblioteca Grupului Școlar Forestier Arad, unde, totodată, va fi vernisată și expoziția „Istoria cartierului în imagini”. Lansarea Monografiei cartierului Aradul-Nou – Mureşel va avea loc în curtea Grupului Școlar Forestier cu începere de la ora 12:30, moment când se va constitui și Asociația „ARADUL NOU”.

Nu vor lipsi decernările de premii, distincții și diplome de onoare pentru fiii cartierului, iar ca sărbătoarea să fie completă. Pe platoul din centrul cartierului vor evolua indrăgiții cântăreți de muzică populară precum Vasile Conea, Petrică Moise, Aurel Ungur, Maria Stan Toma sau Mihaela Marici, dar și Majoretele Liceului German și a Grupului Școlar Forestier sau Ansamblul de dansuri populare germane „BANAT-JA”.

Decernare de premii, distincții și diplome de onoare pentru fiii cartierului va avea loc la ora 13:00. La ora 18.00 începe programul artistic.



Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite