Arădenii care au plătit la primărie taxa de salubritate pe tot anul îşi pot recupera banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentaţii Primăriei Municipiului Arad anunţă populaţia că începând cu data de 1 august 2011 a fost eliminată taxa specială de salubrizare ca urmare a adoptării unei hotărâri pentru reglementarea activităţii de salubrizare menajeră în municipiu.

Astfel, contribuabilii care au achitat taxa specială de salubritate integral pentru anul 2011 inaintea datei de 1 august şi nu înregistrează alte restanţe la bugetul local pot solicita Direcţiei Venituri restituirea sumelor aferente. 

  Începând cu aceeaşi dată serviciul de salubrizare  menajeră se achită  direct operatorului serviciului public SC POLARIS M HOLDING, pe baza de contracte încheiate individual cu persoanele fizice şi juridice. 

„ SC POLARIS M HOLDING este concesionarul licenţiat al serviciului public de salubrizare menajeră în municipiul Arad şi este singurul operator autorizat să desfăşoare activitatea de colectare a deşeurilor municipale şi să încheie contracte de prestare de servicii pentru salubrizarea menajeră”, spune Corina Drăghici, purtător de cuvânat al Primăriei Arad.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite