Arădencele sunt invitate la promenada pe bicicletă în ţinute chic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Promenada pe biciclete se desfăşoară în mai multe oraşe ale ţării FOTO arhivă
Promenada pe biciclete se desfăşoară în mai multe oraşe ale ţării FOTO arhivă

La sfârşitul acestei săptămâni va avea loc cea de-a doua ediţie, SkirtBike Arad, promenada pe bicicletă a doamnelor şi domnişoarelor cu atitudine şi ţinută chic.

SkirtBike este o promenadă pe străzile Aradului, o plimbare adresată doamnelor şi domnişoarelor iubitoare de frumos, de mişcare, de libertate şi de bicicletă.

Acţiunea se adresează femeilor de toate vârstele active, optimiste, chic, atente la tendinţe, dedicate unui stil de viaţă sănătos şi modern. Acestea sunt invitate să participe îmbrăcate în ţinute cât mai chic, pentru a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al feminităţii, al frumuseţii şi al libertăţii de mişcare. Evenimentul se va desfăşura pe data de 2 iunie. 

Totul va începe cu parada, care presupune deplasarea participantelor încet şi relaxat pe o bandă a carosabilului pe următorul traseu: Piaţa Avram Iancu – Palatul Administrativ – Strada I.C. Brătianu (fosta 30 Decembrie) – Faleza Mureşului – Parcul Europa. Evenimentul cuprinde şi diverse concursuri cum ar fi cel de „Miss Skirt Bike 2013”, „Miss cel mai înalt toc”, „Miss cea mai frumos împodobită bicicletă” şi „Miss cea mai asortată cu bicicleta”.

De asemenea, organizatorii au pregătit premii la tombolă, un târg hand-made, prăjiturele, baloane, multă culoare şi voie bună.

„Vino cu o păturica să poţi să stai comodă la o vorbă cu prietena ta sau cu noile prietene pe care ţi le vei face acolo! Înscrierile vor avea loc în Piaţa Avram Iancu începand cu ora 14.00. Plecarea se va face la ora 15.00”, precizează organizatorii.

Organizatorii evenimentului sunt www.skirtbike.ro în parteneriat cu Lidia Georgiu Flutur, Asociaţia Biciliştilor Amatori, Asociaţia „Enjoy the Ride” şi Asociaţia „Paşi peste Graniţe”.

Vă mai recomandăm: Arabia Saudită dă undă verde femeilor să circule cu motociclete şi biciclete

Flori, fete, biciclete! Mâine are loc prima ediţie Skirtbike la Timişoara

Plimbări gratuite cu bicicleta, la Braşov


 


 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite