Află cum a reuşit Adrian Haiduc să slăbească 50 de kg în nouă luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc a reuşit în doar nouă luni de zile să slăbească 50 de kilograme. O adevărată performanţă, pe care mulţi şi-o doresc. În ultimele luni de zile, Adrian Haiduc a avut ambiţia să se abţină de la mâncărurile grele, a făcut mult sport şi a ajuns la greutatea dorită.

"M-am speriat când am văzut că a început să îmi sângereze o vergetură şi atunci am zis gata, nu se mai poate aşa. Sincer nu putea sa vin la tentativa de record mondial (Adrian este posesorul a 2 recorduri mondiale şi lucrează la al treilea) ca purcelul...mai bine ca fotomodelul.

Prefer sa fiu excentric doar în creaţiile mele decât excentric cu trupul meu. Am făcut un pariu cu soţia mea şi i-am zis că până în noiembrie când vom aniversa 10 ani de când suntem împreună eu voi avea din nou greutatea pe care am avut-o cand i-am zis da în faţa stării civile (n.r 69 de kilograme)", a povestit Adrian Haiduc.

Adrian Haiduc mai slab cu 50 de kg

image

Până astăzi, tânărul designer de bijuterii a reuşit să atingă două recorduri mondiale: lansarea de la cea mai mare altitudine a unei colecţii de bijuterii şi cel mai lung mărţişor din lume. Timişoreanul lucrează în prezent pentru al treilea record mondial.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite