500 de euro pe lună, atât va costa curăţenia în sălile Primăriei Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au făcut rocada spaţiilor dintr-o clădire în alta, reprezentanţii Primăriei Arad au decis că e nevoie de mai mulţi bani pentru curăţenie şi pentru amenajare. 2.000 de euro pentru patru luni, atât se va duce pe tradiţionalul măturat şi spălat pe jos în sălile proprii ale municipalităţii.

În contract apare serviciul prestat în Palatul Cenad şi la sala de căsătorii, care este acum la Palatul Cultural. Negocierea dintre municipalitate şi reprezentanţii firmei de curăţenie care a câştigat licitaţia anul trecut au fost purtate în cursul lunii ianuarie. În urma negocierilor s-a convenit să se plătească suplimentar pentru „servicii de curăţenie şi igienizare”.

„Având în vedere că sala de căsătorii s-a mutat în altă locaţie, precum şi unele servicii, se propune achiziţionarea serviciilor suplimentare pentru locaţiile care nu au fost cuprinse în contractul iniţial prin procedura de achiziţie publică. Banii sunt pentru patru luni şi includ măturat, spălat pe jos, aspirat şi slefuit mozaic”, a spus Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Căsătoriile se oficiază în noua locaţie, din data de 15 iunie 2010.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite