Voluntariatul salvează vieţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii voluntari au reuşit să salveze viaţa omului foto: Adevărul
Pompierii voluntari au reuşit să salveze viaţa omului foto: Adevărul

O mână de oameni din cadrul Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă Conţeşti au salvat viaţa unui om. Ei au reuşit să localizeze un incendiu ce cuprinsese casa unui localnic, înainte de sosirea pompierilor militari. Proprietarul casei a suferit un atac de panică, dar este în afara oricărui pericol.

Într-o lume în care nimic nu mai este vocaţie, ci totul se rezumă la o simplă meserie, voluntarii Serviciului pentru situaţii de urgenţă Conţeşti îşi riscă viaţa pentru a-şi salva semenii.

Aşa s-a întâmplat recent, când pompierii voluntari din comuna Conţeşti au intervenit pentru a salva un localnic, a cărui casă fusese cuprinsă de flăcări. Aceştia au localizat incendiul până la sosirea pompierilor militari. Pompierii au reuşit să salveze o parte din bunurile materiale din interiorul locuinţei, anexele gospodăreşti şi casele din imediata apropiere, valoarea acestora ridicându-se la peste 50.000 de lei.

Proprietarul casei a suferit un atac de panică, dar a primit asistenţă medicală din partea paramedicilor zimniceni şi este în afara oricărui pericol.

Pe aceeaşi temă:

FOTO De la podium la coadă: pompierii voluntari de la Târnova de la primul la ultimul loc

FOTO O mie de elevi au asistat la simularea unui accident rutier

Pompierii voluntari au deszăpezit satul Muscel şi le-au dat oamenilor, izolaţi de patru zile, pâine şi apă plată

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite