VIDEO O puştoaică de 13 ani, dispărută în râul Vedea. ISU Teleorman o caută cu scafandrii din două judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scafandrii au reluat căutările  FOTO: ISU Teleorman
Scafandrii au reluat căutările  FOTO: ISU Teleorman

Pompierii din Teleorman au reluat, vineri dimineaţa, 13 iulie, căutările minorei de 13 ore, dispariţia unei minore de 13 ani în râul Vedea.

După o zi de căutări, pompierii din Teleorman au reluat căutările unei minorei de 13 ani, declarate dispărute în râul Vedea, în zona localităţii Şoimu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, intervin pompierii din Zimnicea şi cei din Alexandria cu două bărci, o maşină, scafandri, un echipaj SMURD, un ofiţer şi 10 subofiţeri.  

Joi, 12 iulie, căutările au fost întrerupte la lăsarea întunericului. Acestea s-au desfăşurat pe o distanţă de aproximativ un kilometru în aval - de echipa de scafandri şi circa 6 kilometri - de restul echipelor de pompieri, cu bărcile de salvare.

minora de 13 ani disparuta foto isu teleorman
minora de 13 ani disparuta foto isu teleorman

Imagini de la căutări FOTO: ISU Teleorman

minora de 13 ani disparuta foto isu teleorman
minora de 13 ani disparuta foto isu teleorman

Dispariţia fetei a fost anunţată joi, printr-un apel la 112, făcut în jurul orei 14.21. Nenorocirea s-a petrecut în zona satului Şoimu, din comuna Smârdioasa. „Ajunşi la fata locului, salvatorii au raportat că în acest eveniment a mai fost implicată o minoră, tot de 13 ani, care a fost recuperată din râu de către cetăţeni“, precizează Gelu Dragomir.

Potrivit acestuia, s-a solicitat, joi, suplimentarea mijloacelor de intervenţie cu echipa de căutare-salvare din mediul acvatic (scafandri) din cadrul Detaşamentului de Pompieri Alexandria prin aducerea a doi scafandri din Giurgiu.

O minoră de 13 ani, din Teleorman, căutată de două zile de pompieri în râul Vedea

Mai puteţi citi:

Eroii operaţiunii din Thailanda. Cine sunt oamenii care au ajutat la salvarea băieţilor blocaţi în peşteră

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite