VIDEO Fată de 14 ani bătută şi dezbrăcată într-un magazin de haine. Cum au umilit-o vânzătoarele care au prins-o la furat

0
0
5e1ddff85163ec42711ba61a jpg

Poliţiştii anchetează cazul petrecut la Alexandria, iar în atenţia lor au intrat şi vânzătoarele care au umilit-o pe fata prinsă la furat.

Imaginile au fost surprinse la un magazin din municipiul Alexandria. Vânzătoarele susţine că fata de 14 ani ar fi avut mai multe perechi de pantaloni pe care încerca să le fure.

Atât hoaţa, cât şi o altă fată care o însoţea, sunt desenate pe faţă cu carioca de una dintre vânzătoare, iar cea care a încercat să fure pantalonii, îmbrăcându-se cu ei, a fost dezbrăcată complet, fiind dată afară din magazin doar în lenjerie intimă.

Vânzătoarele i-au aplicat hoaţei şi sancţiuni fizice, pe filmare văzându-se momentul când fata este lovită cu palma.

Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Teleorman a transmis că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt, lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Au fost audiate mai multe persoane şi  efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

„În ceea ce o priveşte pe fată, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt”, transmite IPJ Teleorman.

VIDEO: Total Impact


Pe aceeaşi temă:

De ce a interzis Poliţia focul de artificii din noaptea de Revelion, în municipiul Alexandria

VIDEO Posesorul de BMW care acuză Poliţia Teleorman de abuz. Verdictul poliţistului Marian Godină: „Este o manipulare“

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri