Situaţia ciudată într-o localitate minieră din judeţul Gorj: la coasă pe acoperişul blocurilor

0
0
Vegetaţia a crescut din abundenţă pe acoperişul blocurilor din Mătăsari      Foto: Facebook
Vegetaţia a crescut din abundenţă pe acoperişul blocurilor din Mătăsari      Foto: Facebook

În comuna Mătăsari, din judeţul Gorj, iarba creşte din abundenţă pe acoperişurile blocurilor aflate în paragină. Zilele trecute, un lucrător al societăţii Primăriei Mătăsari a fost fotografiat în timp ce tăia iarba de acoperişul unui bloc.

Mătăsari este cea mai mare comună din judeţul Gorj. În această localitate sunt multe blocuri care nu mai sunt locuite de nimeni, iar pe acoperişul acestora a crescut iarba şi chiar arbuşti.

„Am primit fotografia de la un cetăţean din comuna Mătăsari. Este o fotografie epocală. Lucrătorul care apare în fotografie este salariat la Salubris, societatea la care Consiliul Local este acţionar. Nu este un individ care s-a urcat şi taie la întâmplare. Acolo a fost o dispoziţie. Până în prezent s-a cheltuit suma de 150.000 de lei doar pentru tăiatul ierbii. Sunt probleme cu dezinsecţii, cu multe insecte, rozătoarele şi saluibritatea din zona blocurilor.

S-a tăiat iarbă uscată.(…) Sunt blocuri cu situaţii foarte complicate din punct de vedere administrativ: sunt gajate de fel şi fel de firme, sunt sub incidenţa unor executori judecătoreşti“, a spus Antonie-Adrian Luţă, consilier local USR. 

La plecare, foştii locatari au luat cu ei tot ce au putut 

Multe din blocurile din comuna Mătăsari sunt devastate. La plecare, foştii locatari au luat cu tot ei ce au putut, iar ceea ce a rămas în locuinţe a fost furat. Tâmplăria din lemn de la apartamentele rămase goale a fost furată şi pusă pe foc. 

Până acum, Primăria localităţii nu a găsit o soluţie cu privire la aceste blocuri sinistre. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Case din Târgu Jiu inundate, din cauza unei conducte sparte. Primar: „Se simte lipsa investiţiilor în infrastructură“

Staţiunea balneoclimaterică Săcelu, scoasă la vânzare de Complexul Energetic Oltenia

Mai multe - Târgu-Jiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite