Tânărul prefect de Teleorman a fost învestit în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a câştgat concursul de eseuri ” Fii prefect pentru o zi”
Tânăra a câştgat concursul de eseuri ” Fii prefect pentru o zi”

Claudia Ioana Dogaru, tânărul prefect de Teleorman ales câştigător în urma concursului ” Fii prefect pentru o zi!” s-a instalat, astăzi, în funcţie.

”Mi-am început această zi într-un mod inedit alături de Claudia Ioana Dogaru, adolescenta de 18 ani din Turnu Măgurele care a câştigat concursul „Fii prefect pentru o zi!”. Spiritul tânăr, iniţiativa şi dorinţa de asociere într-o echipă dornică să intreprindă proiecte noi la nivelul judeţului, îmi dau speranţa că viitorul nostru este unul promiţător în mâinile unei generaţii înzestrate cu calităţile necesare” a spus prefectul de Teleorman, Daniela Carmen Dan la ceremonia de învestire a tinerei care i-a luat locul pentru  o zi.

Claudia Ioana Dogaru a participat ,astăzi, în calitate de tânăr prefect, la o serie de acţiuni care intră în responsabilitatea funcţiei.  Tânăra a asistat la învestirea în funcţie a  noului inspector general adjunct-Monica Coman,  la şedinţele interne din cadrul Prefecturii Teleorman, la întâlnirile cu reprezentanţii structurilor de tineret din judeţ, Programul de astăzi include şi  o vizită la ISU „AD Ghica” Teleorman, dar şi participarea la un program artistic în cadrul unui proiect european, la Şcoala „Mihai Viteazul” din Alexandria.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite