Sportivii anului premiaţi de municipalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A devenit deja o tradiţie ca Primăria municipiului Alexandria să premieze cei mai buni sportivi ai anului. Ca în fiecare an, şi acum gala a avut loc în sala mare de şedinţe a municipalităţii. Ca o noutate, anul acesta a premiat şi elevii cu rezultate deosebite la concursurile naţionale şi internaţionale de arte.

Primii care au urcat pe scenă au fost copiii cu sindromul Down de la Centrul de zi „Sfântul Teodor” din Alexandria. Aceştia au cântat şi au primit de la primarul Victor Drăguşin un trofeu şi diplome pentru rezultatele deosebite pe care le-au obţinut în 2011 la competiţiile sportive. Deşi au probleme serioase de sănătate, aceşti tineri reuşesc să fie un exemplu pentru noi, deoarece activităţile pe care le desfăşoară sunt de multe ori mai numerose şi mai însemnate decât ale unor tineri sănătoşi. De asemenea, fiecare membru al acestei organizaţii a primit din partea municipalităţii câte un plic cu 100 de lei. A urmat un grup de colindători de la ISU Teleorman care a încântat audienţa cu câteva colinde de Crăciun. Tot spectacolul a fost prezentat de unul dintre cei mai talentaţi copii ai Formaţia Ministar care sunt pregătiţi de angajaţii de la serviciul de cultură al primăriei, iar între premieri grupul de copiii a pregătit diferite momente artistice.

Moş Crăciun a fost şi el prezent la eveniment

Pentru că mai sunt doar câteva zile până la venirea lui Moş Crăciun care aduce tuturor cadouri, dulciuri şi bomboane, edilii şefi l-au adus pe Moş în sala de şedinţe pentru a le da sportivilor şi olimpicilor, daruri. Au fost premiaţi sportivii la tir, talere, judo, karate şi nu în ultimul rând, junioarele campioane naţionale la baschet. Atât sportivii, cât şi artiştii au primit de la primarul Victor Drăguşin care a fost ajutat şi de preşedintele Coniliului Local, Florea Voicilă, diplome şi sume de bani. În afară de sportivi care au avut în plic câte 500 de lei, restul au fost remuneraţi cu câte 100 de lei. 


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite