Se face dreptate! Soţia geloasă care a torturat şi mutilat o adolescentă de 17 ani a fost arestată preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia geloasă care şi-a sechestrat, mutilat şi torturat presupusa amantă a soţului a fost arestată preventiv. Amanta, în vârstă de 17 ani a fost batjocorită pe un câmp din apropierea municipiului Roşiorii de Vede, timp de 3 ore.

Femeia care a desfigurat o adolescentă de 17 ani, presupusă amantă a soţului ei a fost arestată preventiv pentru 29 de zile. Judecătorii teleormăneni au admis recursul făcut de procurorii din Roşiorii de Vede după ce acest caz a ajuns în presă, iar la dosar au apărut noi probe cutremuratoare. Iniţial femeia fusese eliberată de magistraţii roşioreni pe motiv că „nu prezintă pericol public”.

Tribunalul Teleorman „admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede. (...) Dispune arestarea preventivă a inculpatei Cornea Gina, pe o perioadă de 29 zile, începând cu data punerii în executare a mandatului”.

Tânăra a fost bătută, arsă cu ţigara pe faţă şi pe corp de către Gina Cornea (28 de ani), pentru că ar fi trăit o poveste de dragoste cu soţul acesteia, Florea (30 de ani).

image

Fata a fost luată pe sus de către soţia „înşelată", săptămâna trecută, când a terminat orele la liceu.

Aşa arăta adolescenta înainte să fie desfigurată

image

„I-a dat cu spray paralizant şi a băgat-o în maşină, a legat-o de mâini şi de picioare, a ars-o cu ţigara pe faţă, i-a tăiat părul şi urechea. A implorat-o de multe ori să o lase în viaţă, dar femeia aia nici nu a vrut să audă. Norocul fetei mele a fost că a auzit-o un băiat, a sunat la poliţie şi aşa au ajuns poliţiştii şi au scăpat-o", a povestit tatăl adolescentei.

Tatăl adolescentei

image

Tortura, care a durat mai bine de 3 ore a fost înregistrată cu un telefon mobil chiar de către agresoare. Gina Cornea a vrut să-i arate soţului momentele de groază prin care a trecut „amanta” lui.

Părinţii victimei neagă orice relaţie de iubire între cei doi. „Nu este adevărat nimic. Până astă vară fata mea nici nu-l cunoştea. A muncit câteva săptămâni la firma lui, primea 30 de lei pe zi şi atunci l-a cunoscut", spune tatăl fetei mutilate.

Victima are arsuri de ţigară pe toată faţa, lobul urechii tăiat şi găuri de foarfecă pe tot corpul

image

Familia agresoarei a încercat să le ofere bani părinţilor fetei pentru a nu mai depune plângere la poliţie. Petru faptele ei, Gina Cornea riscă să-şi petreacă următorii 15 ani după gratii pentru „lipsire de libertate”.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

image
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite