Schimbări în rândul parlamentarilor teleormăneni. Violeta Răduţ i-a luat locul lui Adrian Gâdea în Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Violeta Răduţ, fost angajat al Primăriei Alexandria, i-a luat locul lui Adrian Gâdea în Camera Deputaţilor. După ce Adrian Gâdea a fost numit secretar de stat în Ministerul Dezvolării şi a demisionat din funcţia de deputat, locul acestuia în Parlament a fost dat supleantului de pe lista cu care PSD a candidat la alegerile din decembrie 2016.

Adrian Gâdea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a câştigat un mandat de deputat pe listele PSD la alegerile din decembrie 2016.  Numit  secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea a fost nevoit să renunţe la funcţia de deputat şi a demisionat pe 27 ianuarie 2017. Postul lui Adrian Gâdea a fost vacantat pe 14 februarie, cu 284 voturi “pentru”, două “împotrivă” şi o abţinere, Camera Deputaţilor luând act de demisia acestuia. 

Social-democraţii teleormăneni au trimis-o în locul lui Gâdea pe ocupanta poziţiei a cincea pe lista pentru Camera Deputaţilor, Violeta Răduţ, funcţionar în Primăria Alexandria. 

 “Se validează mandatul de deputat al doamnei Răduţ Violeta, declarată supleant la alegerile din 11 decembrie 2016 în Circumscripţia electorală nr. 36 Teleorman, lista Partidului Social Democrat, pe locul devenit vacant, ca urmare a demisiei domnului Gâdea Adrian Ionuţ”, se arată în hotărârea adoptată de Camera Deputaţilor în şedinţa din 21 februarie 2017.

Noul deputat de Teleorman a depus jurământul de credinţă săptămâna aceasta. “Mulţumesc tuturor celor care prin votul exprimat pe 11 decembrie 2016 aţi contribuit la demararea celui mai îndrăzneţ program de guvernare, program pus deja în aplicare de Guvernul Grindeanu. Mulţumesc echipei Partidului Social Democrat care şi-a dedicat timpul, energia şi cunoştinţele campaniei electorale, mulţumesc simpatizanţilor, militanţilor, voluntarilor car ne-au fost alături zi de zi şi vă asigur că şi eu, în noua mea calitate, aceea de deputat în Parlamentul României, voi respecta alături de toţi colegii mei social democraţi programul de dezvoltare al ţării, însuşit de fiecare dintre noi”, a scrisdeputatul Violeta Răduţ pe pagina sa de Facebook.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite