Protest la Alexandria Peste 100 de tineri au strigat ”Vrem dreptate!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de tineri alexăndreni au ieşit în acestă seară din case pentru a protesta în faţa Casei de Cultură din Alexandria. Tinerii au strigat: ”Vrem dreptate!”

Apelul lansat pe Facebook a reuşit să adune astă seară în faţa Casei de Cultură din Alexandria peste 100 de tineri alexăndreni. A fost o premieră pentru reşedinţa de judeţ Alexandria, municipiu în care doar mitingurile electorale şi scos, până acum, oameni în stradă. Pe tinerii adunaţi astă seară în faţa Casei de Cultură i-a scos din case solidaritatea şi empatia pentru victimele de la Colectiv, revolta faţă de actuala clasă politică şi speranţa că lucrurile în România se pot îndrepta.

”Acum e vremea noastră. Mă nemulţumeşte ceea ce se întâmplă în România. Am ieşit în stradă pentru că noi vrem să trăim aici, noi vrem să avem copii aici, noi vrem să fim aici.  Nu mai vrem corupţie. Vrem să trăim fără frică, să învăţăm fără frică şi în cele mai bune cazuri să învăţăm aici”, ne-a spus una dintre participantele la protestul de la Alexandria.

Faptul că Victor Ponta, Gabriel Oprea şi primarul Cristian Piedone şi-au dat demisia nu este suficient , au susţinut protestatarii alexăndreni. ” Nu acesta este scopul. Scopul nostru este să se schimbe mentalitatea, să fim oameni, pentru că în primul rând asta trebuie să fim: oameni”, ne-a mai spus una dintre tinerele participante la protest.

Înarmaţi cu pancarde şi drapele, protestatarii au plecat în marş pe pietonal şi pe strada Dunării.

După apelul lansat pe Facebook, protestele vor continua şi în zilele următoare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite