Petre Ivanovici foloseşte tehnica radiantă pentru a vindeca alexăndreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pagină Muntenia
Pagină Muntenia

 A făcut cursurile instructorului Dumitru Lazia în anul 2003 şi crede că atunci, folosindu-se de palme, prin care se scruge energia universală, poate ajuta oamenii să scape de diferite boli.

  Petre Ivanovici este un alexăndrean de 62 de ani care de aproximativ nouă ani foloseşte energia universală pentru a vindeca oamenii de diferite boli. Povestea bărbatului este aparent ca a oricărui alt om, în sensul că a muncit o viaţă întreagă în transporturi, ca şef de coloană. „După ani de muncă şi odată cu vârsta, am început să am şi eu diferite dezechilibre ale organismului. Mergeam la medic, dar nu ştiau ce să îmi spună. De obicei mă întrebau dacă muncesc şi îmi spuneau să mai las munca şi să mă plimb. Când fiica mea era la facultate a venit acasă şi m-a întrebat dacă poate să faca  un astfel de curs şi după ce l-a ţinut, când s-a întors acasă a început să îmi vorbească despre tehnica radiantă sau Reiki, aşa cum o numim noi”, ne-a povestit nea Petrică. Întâmplarea a făcut instructorul Lazia să vină în Alexandria şi să susţină cursul. S-a înscris la curs şi după o săptămână, instructorul i-a activat energia palmelor, pe care acum o foloseşte pentru a ajuta oamenii să scape de boală.

Şi-ar dori să facă un centru şi să ajute cât mai mulţi oameni 

Pentru că nu câştigă bani din asta, Petre Ivanovici trebuie să muncească ca paznic la un firmă în Bucureşti, dar şi-ar dori foarte mult ca autorităţile să îl ajute să deschidă un centru. „Am bătut pe la uşile tuturor autorităţilor publice, în speranţa că poate ne ajută să deschidem un centru. Cred că în Teleorman suntem aproximativ 60 de oameni care practicăm Reiki şi dacă ne-am uni forţele cred că am putea face mai multe lucruri bune”, spune bărbatul. Nu cere bani niciunui om care îi bate la uşă, iar în cei aproximativ nouă ani s-a făcut cunoscut pentru că a ajutat mulţi teleormăneni.

A ajutat oameni cu leucemie şi depresii

Singurul lucru pe care ne Petrică îl vrea este ca aceste tehnici să fie cunoscute de cât mai mulţi oameni. „Mie îmi place să spun că ajut oamenii, nu că îi vindec. Vreau să menţionez că noi, de exemplu, nu puteam să ajutăm oameni care provin din accidente rutiere, nu pot eu să pun oasele unui om la loc sau mai ştiu eu ce alt fel de cazuri. Şi la cursuri am fost învăţăţi că în astfel de situaţii să anunţăm medicii specialişti şi asta facem. Au venit la mine oameni care aveau leucemie, pentru că nu aveau bani să meargă la Bucureşti şi după trei zile de terapie, numărul leucocitelor era la jumătate”, mai povesteşte terapeutul.
Medicii din Alexandria le recomandă bolnavilor să apeleze mai întâi la ei şi apoi la tehnicile radiante. „Ce să spun, în cazurile terminale sau care nu au o rezolvare din partea noastră este o alternativă. Eu sunt de acord că toată viaţa noastră este asigurată de energie, dar dacă ne îmbolnăvim trebuie să apelăm la medici specialişti. Energia se poate contura pe anumite zone, deci poate să ajute, dar asta numai dacă însoţeşte un tratament adecvat”, ne-a spus Constantin Ţone, medic de familie din Alexandria.


Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite