Participare redusă în a şaptea zi de proteste la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul manifestanţilor care au protestat sâmbătă seara pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria a fost cel mai mic de la începutul protestelor.  Aproximativ 60 de persoane s-au mobilizat şi au ieşit din nou în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile.

Dacă în urmă cu doar două zile zona de întâlnire a protestatarilor era foarte aglomerată, peste 1000 de teleormăneni scandând lozinci împotriva actualului Guvern, iată că astăzi, poate şi din cauza zăpezii din cursul zilei şi a frigului, doar 60 de persoane au mai venit în centrul municipiului pentru a-şi striga nemulţumirea faţă de actuala conducere a României.
Cea de-a şaptea zi de proteste la Alexandria a fost una ştearsă şi lipsită de incidente, având în vedere numărul mic de protestatari care au ieşit în stradă. Manifestanţii au început să se adune încă din jurul orei 16:00, majoritatea venind cu pancarte, goarne, fluiere şi trompete. Ca şi la protestele din zilele trecute aceştia au cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc.
Deşi sunt dezamăgiţi de lipsa de interes pe care o arată alexăndrenii faţă de aceste manifestări, protestatarii spun că vor reveni şi zilele viitoare până când scandările lor se vor materializa.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite