Nuntă cu mare fast în Teleorman: paradă cu mașini scumpe și străzi blocate. Un Rolls Royce decapotabil a transportat rochia de mireasă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lux și opulență la o nuntă care a avut loc sâmbătă, 11 mai, în localitatea teleormăneană Buzescu. Străzile și trotuarele au fost transformate într-un podium, organizatorii fastuosului eveniment asigurându-se că localnicii nu vor uita prea curând nunta.

Covoare, mobilier și podoabe au umplut trotuarele. De asemenea, drumul a devenit impracticabil, întrucât o coloană de mașini scumpe a ocupat străzile. Organizatorii evenimentului au vrut să-i impresioneze pe locuitori, așa că au prezentat într-un mod inedit rochia de mireasă, băuturile și preparatele ce urmau a fi savurate la petrecerea de neuitat. 

Un Rolls Royce decapotabil a transportat rochia de mireasă, iar trena, care avea o lungime impresionantă, a fost ținută de tineri care mergeau în spatele bolidului. În plus, alte piese de mobilier, precum masa de machiaj și scaunul miresei, au fost cărate de nuntași care se deplasau pe jos. Ulterior, în peisaj au apărut și alte vehicule de lux. 

Rochia de mireasă transportată cu Rolls Royce.
Rochia de mireasă a fost transportată cu Rolls Royce. Foto: Captură video Facebook/ Dan Radu

Internauții au surprins alaiul de la Buzescu și au publicat videoclipuri pe rețelele de socializare. Într-unul dintre videoclipurile făcute publice pe Facebook poate fi văzut un Mercedes în timp ce tractează o remorcă pe care se aflau puse coșuri cu fructe și alimente.  

Dosar penal

În spatele mașinii de lux pot fi văzuți mai mulți bărbați în timp ce împing cărucioare cu băuturi, dar și animale sacrificate. 

În urma acestui eveniment, autoritățile au transmis că au întocmit dosar penal. 

„În ziua de 10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulaţiei. Având în vedere numărul mare de persoane care participă, de regulă, la astfel de evenimente, pentru a preveni posibile blocaje rutiere şi tulburarea climatului de ordine şi linişte publică pe raza localităţii Buzescu, poliţiştii au asigurat măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de menţinere a ordinii publice. Menţionăm faptul că acţiunile poliţiştilor au vizat liniştea comunităţii şi siguranţa participanţilor la trafic, activităţile nefiind desfăşurate pentru a facilita deplasarea cortegiului”, a informat IPJ Teleorman. 

Potrivit declarațiilor făcute de reprezentanți ai instituției pentru News.ro, nu s-au dat amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât nu a fost cazul. În schimb, au fost acordate două amenzi în valoare totală de 12.000 de lei.

„Cei doi organizatori, bărbaţi, au fost sancţionaţi contravenţional conform OG nr 43/1997 R privind regimul juridic al drumurilor cu câte 6.000 de lei fiecare", a transmis duminică IPJ Teleorman, conform Agerpres.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite