Morţi violente: un bărbat s-a înecat în Vedea, iar altul în fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost scos din Râul Vedea foto: Adevărul
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost scos din Râul Vedea foto: Adevărul

Doi teleormăneni au decedat în condiţii suspecte. Un bărbat s-a înecat în râul Vedea, iar altul a fost scos decedat dintr-o fântână. Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost duse la medicina legală, urmând ca necropsia să stabilească împrejurările în care aceştia au murit.

Nici nu a început sezonul cald şi deja două persoane şi-au pierdut viaţa înecate. Un bărbat a fost găsit înecat în râul Vedea, pe raza comunei Scrioaştea. Pentru scoaterea trupului neînsufleţit din apă, pe numărul unic de urgenţă 112 s-a solicitat intervenţia pompierilor. Deoarece cadavrul plutea şi se afla în apropierea malului, nu a fost nevoie să se acţioneze cu barca pneumatică, trupul bărbatului fiind scos cu alte accesorii aflate în dotarea autospecialei.

La mai puţin de 24 de ore, pompierii au fost solicitaţi din nou să intervină pentru un caz de înec. S-a intervenit cu accesoriile de salvare şi evacuare pentru scoaterea unui bărbat de 66 de ani, înecat într-o fântână de pe raza comunei Săceni.

Din păcate, nici de această dată victima nu a mai putut fi salvată. Ambele cazuri au fost preluat de către organele de poliţie pentru cercetări.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite