Maşinile blocate azi-noapte pe drumurile din Teleorman au fost deszăpezite cu  tractoarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe maşini au rămas blocate azi-noapte pe drumurile din judeţ, din cauza viscolului. Şoferii au cerut ajutor la 112 şi maşinile au fost deszăpezite cu tractoarele din dotarea primăriilor.

O autoutilitară a rămas blocată, azi-noapte, pe drumul ce leagă localităţile Dobroteşti şi Tecuci. Cele şase  persoane din autovehicul au fost scoase de către membrii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Dobroteşti, cu utilajele proprii, şi transportate în localitatea Tecuci.

O altă maşină a rămas înzăpezită pe DJ 506, la un kilometru distanţă de localitatea Gălăteni. Dispecerii din cadrul Dispeceratului integrat ISU - Ambulanţă au luat legătura cu membrii CLSU Gălăteni, care, cu tractorul din dotare, sprijiniţi şi de drumarii ce se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene, au scos autovehiculul dintre sulurile de zăpadă.

Ambulanţă blocată pe DJ 703

O ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă  Teleorman a rămas în nămeţi, în timp ce se deplasa pentru preluarea unui pacient din localitatea Copăceanca, pe DJ 703. Ambulanţa a fost scoasă cu un tractor şi un utilaj de deszăpezire şi abia după ce a fost deszăpezită, maşina a ajuns la pacient şi l-a preluat.

Tot din cauza viscolului, un autoturism cu  trei pasageri a rămas blocat pe DJ 506, la ieşirea din localitatea Beiu spre Cervenia. Au intervenit membrii CLSU Ştorobăneasa, cu un utilaj din dotarea primăriei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite