Liviu Dumitraşcu este noul prefect al judeţului Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dumitraşcu este noul prefect al judeţului Teleorman
Liviu Dumitraşcu este noul prefect al judeţului Teleorman

Fost director în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Teleorman, Liviu Dumitraşcu este, din 7 iunie, odată cu publicarea anunţului în Monitorul Oficial, noul prefect al judeţului Teleorman

Conform hotărârii semnate, în 4 iunie, de premierul Victor Ponta, Dumitraşcu exercită temporar, prin detaşare, noua funcţie. Noul prefect este susţinut de PNL şi îşi va prelua oficial mandatul săptămâna viitoare. Înainte de a ajunge la conducerea AJOFM Teleorman, Dumitraşcu a fost director şi la Protecţia Consumatorului. 

Ex-prefectul de Teleorman, Marin Cune, a fost eliberat din funcţie în data de 17 mai, la doar o săptămână de la învestire. În această perioadă, atribuţiile au fost preluate de Carmen Dan, subprefectul judeţului. Cune venise pe această funcţie după ce fostul prefect, Zorinel Niculcea, sprijinit tot de PNL, fusese numit în funcţia de inspector guvernamental. Niculcea a deţinut funcţia de prefect de două ori, în perioada 2007 - 2009 şi din mai 2012, odată cu noua guvernare USL. Astfel, odată cu plecarea la Guvern a acestuia, la conducerea Prefecturii a trecut şeful său de cabinet, Marin Cunea. Anterior, acesta din urmă a fost angajat al Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite