Liviu Dragnea mai vrea un mandat de preşedinte al CJ Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea – Uniunea Social Liberală (USL: PSD, PNL-PC). Inginer, 50 de ani. Are o experienţă de 16 ani în administraţia publică locală. Cariera şi-a început-o în luna iunie 1996, atunci când a fost ales consilier local în municipiul Turnu Măgurele.

De acolo a urmat un salt uriaş, Dragnea ocupând în perioada 1996 – 2000 funcţia de prefect al Judeţului Teleorman. În iunie 2000, a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, sub sigla Partidului Democrat, post pe care îl deţine şi în prezent, aflându-se la al treilea mandat. A fost ministru de Interne în Guvernul Boc I pentru două săptămâni în perioada ianuarie-februarie 2009. Dragnea este şi preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România.

În politică a debutat sub sigla Partidului Democrat. În perioada octombrie 1995 - martie 1996 a fost vicepreşedinte al Partidului Democrat – filiala Turnu Măgurele şi al Organizaţiei judeţene Teleorman. În 1996 a fost director de campanie electorală la alegerile locale şi generale pentru PD. În anul 2000, părăsește Partidul Democrat și se înscrie în Partidul Social Democrat, iar din anul 2005 până în 2007 devine vicepreședinte al PSD, funcţie din care s-a autosuspendat. Din iulie 2009 este secretar general al PSD.

Liviu Dragnea se află pe poziţia a doua a buletinului de vot pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Teleorman.

Ceilalţi candidaţi sunt: 1. Florică Mara (UNPR), 3. Teodor Niţulescu (APT), 4. Alexandru Gheorghe (Partidul Poporului – Legea Cojocaru), 5. Ioan Augustin Badea (PRM) şi 6. Ion Izină (Partidul Poporului – Dan Diaconescu).

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Teleorman despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite