Liviu Dragnea, despre scumpirile de la 1 octombrie: „Sunt nişte oameni care huzuresc şi tot românul suferă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a participat la deschiderea anului universitar de la Alexandria
Liviu Dragnea a participat la deschiderea anului universitar de la Alexandria

Prezent la Alexandria, cu prilejul deschiderii noului an universitar de la Universitatea Valahia, Liviu Dragnea a vorbit despre cauzele scumpirilor în lanţ de la 1 octombrie.

Preşedintele PSD consideră că există vinovaţi pentru scumpirile pe care românii le vor resimţi în buzunare începând cu 1 octombrie 2018. Dragnea a făcut câteva referiri la ancheta ANRE, care va investiga creşterea preţului la energie electrică. ”Cum să nu existe o vină?! Asta va face comisia de anchetă ANRE, să vedem cum se întâmplă că în România cresc întruna preţurile nejustificat. De ce trebuie să crească, trebuie să vedem de ce? Cei care distribuie energie electrică au pierderi, dacă au pierderi de ce trebuie să le suportăm la factură? Comisia de anchetă va face lumină în acest caz. Da, este o vină”, a spus Dragnea.

Preşedintele PSD a vorbit şi despre creşterea preţurilor la carburanţi. ”Preţul la carburanţi l-au scumpit companiile. Nu l-au scumpit din cauza accizei, pentru că, atunci când a dat-o jos Guvernul Cioloş acciza, preţul nu a scăzut. Nu asta a influenţat. Influenţează alte interese şi anume profitul cu orice preţ”.

Dragnea a declarat că nu exclude varianta declanşării unei anchete şi în ceea ce priveşte creşterea preţului la carburanţi. ”Sunt nişte oameni care huzuresc şi tot românul suferă. Poate încet, încet eliminăm aceste cauze care ne produc aceste supărări”, a mai spus Dragnea.
 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite