Incendiu într-un bloc din Alexandria. Trei persoane au ajuns la spital cu arsuri

0
0
Arhiva foto
Arhiva foto

Nouă persoane au fost evacuate de către pompieri. Restul locatarilor s-au autoevacuat înainte de ajungerea echipajelor de intervenţie.

Incendiul a izbucnit în dimineaţa zilei de sâmbătă, 16 octombrie, într-un apartament din municipiul  Alexandria, strada Bucureşti.

Incendiul a distrus bunurile materiale din apartamentul situat la primul etaj al blocului. 

„La sosirea pompierilor, 13 persoane se autoevacuaseră, iar 9 au fost evacuate de salvatori.

Pe durata intervenţiei pompierilor militari, salvatorii au preluat 5 victime, dintre care 3 au fost transportate la spital de echipajele medicale ale SAJ şi SMURD, cu intoxicaţie cu fum şi arsuri de gr. 2 şi 3 la nivelul membrelor, iar două persoane, cu atac de panică şi uşoară intoxicaţie cu fum, după ce au primit primul ajutor au refuzat să meargă la spital”, transmite ISU Teleorman.

La faţa locului s-a acţionat cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, două ambulanţe SMURD şi două echipaje medicale ale SAJ Teleorman.

Cauza probabilă a acestui incendiu a fost un radiator lăsat sub tensiune, nesupravegheat, care a aprins materialele uşor combustibile din apropierea sa.

Citeşte şi: 

Accident în Teleorman. Un cal a lovit o maşină care s-a răsturnat în şanţ VIDEO

Un bărbat din Teleorman, trimis în judecată după ce a lăsat 100 de lei în portiera maşinii de poliţie care l-a oprit în trafic

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite