Încătuşat pentru ameninţare, port ilegal al cuţitului şi jignirea poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 25 de ani din comuna Poroschia a fost încătuşat cu forţa de poliţişti după ce a încercat să înjunghie un consătean. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost somat să înceteze, tânărul i-a înjurat pe poliţişti.

Poliţiştii alexăndreni au intervenit în forţă pentru imobilizarea unui tânăr care ameninţa cu un cuţit un consătean. În timp ce se aflau în serviciul de patrulare, oamenii legii l-au surprins pe G. Ionel, de 25 de ani, din comuna Poroschia, în timp ce îl ameninţa cu un cuţit pe C. Ion din aceeaşi localitate.

Suspectul a fost somat de poliţişti să înceteze acţiunea, dar acesta a refuzat. Mai mult decât atât, acesta a încercat să-l lovească pe C. Ion cu cuţitul şi a adresat injurii poliţiştilor. Pentru ca situaţia să nu degenereze, oamenii legii au intervenit în forţă, s-a procedat la dezarmarea şi imobilizarea suspectului, care a fost încătuşat şi condus la sediul secţiei de poliţie.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi împotriva suspectului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite