În Teleorman, Ziua Culturii va fi celebrată cu fast

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar Judeţean, în parteneriat cu Asociaţia Învăţătorilor Teleorman, Casa Corpului Diddactic şi Universitatea “Valahia” vor pregăti Ziua Culturii la Alexandria în data de 19 ianuarie. Evenimentul va avea loc în Aula Universităţii “Valahia” şi se va desfăşura sub forma unei sesiuni judeţene.

Tema propusă de organizatori este “Rolul dascălului în promovarea literaturii române”. Pentru a celebra cu fast un moment important pentru toţi oamenii ataşaţi de cultură, la această manifestare au fost invitate nume de marcă ale literaturii naţionale, dar şi specialişti cunoscuţi din domeniu, precum preşedintele Academiei Române, academician Ionel Haiduc, profesor universitar dr. Nicolae Georgescu, directorul Editurii Academia Română, scriitorul Dumitru Radu Popescu şi scriitorul Doinea Rizea.
Preşedintele Asociaţiei Învăţătorilor Teleormăneni, Dan Parpală a precizat că la acest eveniment au fost invitaţi şi şi-au exprimat disponibilitatea de a participa educatori, învăţători, institutori şi profesori. Sesiunea de comunicări are rolul de a marca şi la nivelul judeţului Teleorman “Ziua Culturii Române”.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite