Foto/Video: Incendiul a distrus cel mai mare magazin cu materiale de construcţii din judeţul Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu devastator la cel mai mare depozit de materiale de construcţii din Alexandria
Incendiu devastator la cel mai mare depozit de materiale de construcţii din Alexandria

Incendiu de proporții într-un magazin cu materiale de construcții din Alexandria. Din fericire, angajații magazinului s-au evacuat în timp util. Flăcările s-au extins cu repeziciune din cauza vopselurilor și a celorlalte substanțe inflamabile din depozitul magazinului.

Incendiu devastator la cel mai mare depozit de materiale de construcţii din Alexandria. La faţa locului au fost trimise patru echipaje de pompieri pentru stingerea focului, dar numărul acestora a fost suplimentat pe timpul intervenţie.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO

Incendiu devastator la cel mai mare depozit de materiale de construcţii din Alexandria

Magazinul cu materiale de construcții de la ieşirea din alexandria a luat foc în această dimineaţă, în jurul orei 7.00. Flăcările s-au extins rapid din cauza cantității foarte mari de vopsele și alte substanțe inflamabile. Acestea au cuprins atât interiorul, cât și acoperișul. Chiar şi după trei ore de la izbucnirea incendiului, pompierii încă se luptă cu flăcările. Incendiul a fost localizat, însă deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii acestuia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir nu s-au înregistrat victime.  „În această dimineaţă, la ora 7 şi 9 minute, pe numărul unic de urgenţă 112, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de construcţii de la marginea municipiului Alexandria. S-a intervenit cu 4 autospeciale, dar ulterior, din cauza propagării incendiului la alte anexe s-a mai acţionat cu încă două autospeciale. Au fost probleme din cauza faptului că reţeaua de hidranţi n-a funcţionat la parametri normali, fapt pentru care alimentarea s-a făcut în navetă de la alte surse de apă”, ne-a declarat Gelu Dragomir.

La ora actuală nu mai există pericolul extinderii flăcărilor.

Magazinul aparţine omului de afaceri Nae Tatu, cel care, la începutul acestei luni, s-a aflat în vizorul procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, fiind acuzat de legături transfrontaliere.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite