FOTO Trei răniţi şi două autoturisme distruse într-un nou accident petrecut pe şoseaua de centură a Alexandriei

0
0
accident centura 8

Şoseaua de centură continuă să facă victime. Un autoturism Logan s-a lovit, azi dimineaţă, de o autoutilitară, la intersecţia de la Lăceni. Şoferul Loganului şi doi copii minori au fost răniţi.

Al zecelea accident de pe şoseaua de centură a Alexandriei s-a petrecut azi dimineaţă, la Lăceni. Şoferul unui autoturism Logan nu a acordat prioritate şi maşina sa a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul Loganului a fost proiectat afară din maşină şi aruncat pe şosea. 

Răniţi au fost şi cei doi copii minori care se aflau în autoturismul Logan. Şoferul, în stare foarte gravă şi copiii au fost transportaţi de urgenţă la spital. Autoturismele au fost grav avariate.

Accidentul s-a petrecut într-unul din punctele critice ale şoselei de centură, la intersecţia de la Lăceni. De la 31 iulie 2013, de când şoseaua făcută de Shapir Structures s-a dat în folosinţă, în acest loc au avut loc cinci coliziuni. Alte cinci s-au petrecut în celălalt punct critic al drumului, de la Mavrodin. Toate accidentele s-au petrecut pe fondul neacordării de prioritate.

Mai multe - Alexandria

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite