FOTO Adrian Gâdea îi va lua locul lui Liviu Dragnea la şefia CJ Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Gâdea este propunerea lui Dranea pentru şefia CJ Teleorman
Adrian Gâdea este propunerea lui Dranea pentru şefia CJ Teleorman

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea va asigura interimatul pe perioada desfăşurării campaniei electorale pentru Parlamentul României. Acest lucru este posibil după ce preşedintele Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de deputat în Colegiul 3 - Alexandria. Tot Gâdea este şi propunea lui Dragnea pentru şefia CJ Teleorman în cazul în care va fi ales deputat.

Actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea îi poate lua „scaunul” lui Liviu Dragnea. Anunţata candidatură a preşedintelui CJ Teleorman, Liviu Dragnea la funcţia de deputat îi facilitează lui Gâdea ascensiunea spre scaunul de şef al Consiliului Judeţean Teleorman.

Adrian Gâdea - vicepreşedinte CJ Teleorman

Adrian Gâdea este propunerea lui Dragnea pentru şefia CJ Teleorman

Acesta nu va asigura doar interimatul acestei instituţii pe perioada desfăşurării campaniei electorale pentru parlamentare, dar va fi şi propunerea PSD pentru funcţia de preşedinte al CJ Teleorman în cazul în care Dragnea va fi ales deputat.

Adrian Gâdea îi poate lua locul lui Liviu Dranea la şefia CJ

Adrian Gâdea îi va lua locul lui Liviu Dranea la şefia CJ Teleorman

„Dacă voi fi ales deputat, şi sper să fiu ales deputat, cel pe care îl voi propune pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeeţan Teleorman este un om pe care l-am ţinut mult lângă mine, un om pe care l–am urmărit cu foarte multă atenţie. El a acumulat foarte multă experienţă şi îmi inspiră încredere că tot acest curs de dezvoltare al acestui judeţ va fi continuat cu multă seriozitate. Numele lui este Adrian Gâdea şi este un tânăr în care eu am investit foarte multe speranţe, un tânăr căruia îi voi lăsa o responsabilitate extrem de importantă. Nu are o instituţie greu de condus, are o instituţie la cheie. Ceea ce trebuie să facă de acum înainte este să intre în mintea şi în sufletul teleormănenilor şi să-i convingă că tot ceea ce face în acest judeţ este pentru ei”, a spus Liviu Dragnea în cadrul conferinţei în care şi-a anunţat candidatura pentru Parlamentul României.

Adrian Gâdea este vicereşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman din 21 iunie 2012. A fost Director Coordonator Adjunct la Casa Judeţeană de Pensii Teleorman, Manager al Centrului de Sănătate Furculeşti şi Director al Caminului pentru Persoane Vârstnice Furculeşti. Averea domniei sale este deocamdată secretă. Deşi are aproape jumătate de an de când a fost ales consilier judeţean nici până la această dată nu şi-a publicat declaraţia de avere pe siteul instituţiei.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite