Drumurile din Teleorman vor fi deszăpezite tot de Tel Drum Firma a câştigat un contract pe patru ani, în valoare de 68 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Drumurile judeţene vor fi deszăpezite  în următorii patru ani tot de Tel Drum. Consiliul Judeţean Teleorman a încheiat cu firma de casă un contract în valoare de aproximativ 68 milioane de lei pentru întreţinerea drumurilor pe timp de iarnă în perioada 2013-2017.

Consiliul Judeţean Teleorman a lansat licitaţia pentru ”Întretinere curenta pe timp de iarna a drumurilor judetene din judetul Teleorman în perioada 2013 – 2017” la data de 15 august.

Licitaţia s-a finalizat, previzibil, cu câştigarea contractului de către firma Tel Drum. Câştigătorul licitaţiei nu constituie o surpriză, având în vedere faptul că, în ultimii ani, acesta a fost singurul agent economic câştigător al licitaţiilor pentru întreţinerea sau repararea drumurilor din judeţ, organizate de Consiliul Judeţean. Criteriul de atribuire a fost, potrivit documentaţiei de licitaţie, preţul cel mai scăzut.

Durata contractului care s-a încheiat deja  între Consiliul Judeţean Teleorman şi TelDrum  este de 42 de luni. Valoarea estimativă a contractului, fără TVA, este, potrivit anunţului de licitaţie, de 68.520.445 RON. TelDrum va  presta servicii de întretinere curenta pe timp de iarna constând în servicii de deszapezire si de combatere a poleiului pe drumurile judetene din judetul Teleorman, drumuri aflate în administrarea Consiliului Judetean Teleorman. Şi că va fi sau nu va fi zăpadă pe şosele din judeţ, odată atribuită licitaţia, banii vor intra în conturile firmei câştigătoare.

În sarcina Tel Drum intră 802 kilometri de drumuri judeţene

Tel Drum a prezentat instituţiei beneficiare Planul operativ de acţiune pe timpul iernii 2013-2014” care vizează sezonul rece actual. Conform documentului aprobat în şedinţa de Consiliu Judeţean, din totalul de 821 de kilometri de drumuri judeţene cât are Teleormanul, Tel Drum se va ocupa de deszăpezirea a 802. Diferenţa, după explicaţia preşedintelui CJ Adrian Gâdea înseamnă  drumurile din municipiile şi oraşele judeţului, unde sarcina deszăpezirii revine autorităţilor locale.

 Alt contract pentru întreţinerea pe perioada de vară, alţi bani

 Consiliul Judeţean Teleorman a lansat recent şi licitaţia pentru întreţinerea drumurilor judeţene, în perioada 2013-2017 pe timp de vară. Contractul are o valoare de peste 56 de milioane de lei. Procedurile de licitaţie sunt în desfăşurare, după cum a declarat preşedintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite