Directoarea unei grădiniţe din Alexandria s-a sinucis. Cum ar fi planificat totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela neaţă foto: Facebook/Daniela Neaţă
Daniela neaţă foto: Facebook/Daniela Neaţă

Educatoarea, care era şi directoarea unei grădiniţe cu program prelungit din Alexandria, s-a sinucis la vârsta de 39 de ani.

Colegii educatoarei au anunţat decesul Danielei Neaţă printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a instituţiei: „De astăzi (duminică, 11 aprilie n.red.), colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit "Ion Creangă" a rămas cu un gol imens. Cu tristeţe şi durere ne rugăm şi plângem plecarea la cer a colegei noastre Daniela Neaţă. Un suflet cald şi bun, o colegă extraordinară şi un dascăl excepţional, apreciată şi iubită de toţi cei care au avut norocul să o cunoască. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în linişte şi pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate şi greu încercate”.

Conform jurnaliştilor Click, se pare că Daniela Neaţă, mamă a doi băieţi, ar fi pregătit totul astfel încât să nu existe posibilitatea de a fi împiedicată de cineva să-şi ducă la bun sfârşit planul. Şi-a dus copii la rude în comuna Orbeasca, apoi s-a întors acasă şi a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei, în care i-a cerut să aibă grijă de copii.

Soţul educatoarei a descoperit tragedia şi a suferit un atac, necesitând intervenţia medicilor sosiţi la faţa locului. Tot ei au declarat şi decesul Danielei Neaţă.

Citeşte şi:

Bărbat din Teleorman, bătut cu sălbăticie, cu un par, pentru distracţia celor din jur. Reacţia Poliţiei VIDEO

Cum arăta un permis auto în perioada interbelică. Testele de foc ale şoferilor: o probă de viteză pe drumurile publice şi una de frânare

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite