Delphi Packard caută să angajeze 250 de muncitori din Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Şomerii teleormăneni, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, sunt aşteptaţi în zilele de 6 şi 7 august la Alexandria şi Zimnicea, la Bursa locurilor de muncă. O firmă din Arad caută să angajeze 250 de muncitori din Teleorman.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman în colaborare cu Instituţia Prefectului Teleorman organizează, săptămâna aceasta, Bursa locurilor de muncă pentru recrutarea a 250 de muncitori necalificaţi, în vederea angajării şi instruirii în meseria de confecţioner cablaje auto, în oraşul Ineu, judeţul Arad. Angajatorul care caută forţă de muncă în Teleorman este Delphi Packard, iar bursa se va organiza în Alexandria (joi, 6 august) şi Zimnicea (vineri, 7 august).

Angajatorul oferă salariul minim de încadrare de  1.230 lei brut, bonus de prezenţă de 15%, din salariul negociat, respectiv 185 lei/lună, pentru zilele lucrate, bonus de performanţă de 10% pentru îndeplinirea conformă a planului de producţie al echipei şi nu există reclamaţii de calitate, tichete de masă – 1 tichet pentru fiecare zi lucrată (1 tichet – 9,41 lei/tichet – 198 lei /lună (pentru 21 zile lucrate). Al 13-lea salariu, se primeşte proporţional cu zilele lucrate pe parcursul anului, se acordă ajutor social pentru diverse evenimente: naştere copii, deces rude grad I, este prevăzută asistenţă medicală gratuită în incinta fabricii, se acordă transport gratuit de la locul de muncă în localităţile de domiciliu, o dată pe lună, transport gratuit către fabrică.  Firma va încheia contract de muncă pe o perioadă determinată de 6 luni. Muncitorii vor avea cazare gratuită în hotel 2-4 stele sau pensiuni 3 margarete, mic dejun şi o masă caldă, gratuit, din partea angajatorului în fiecare zi lucrată

 Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de participare :studii primare, minim 6 clase, disponibilitate pentru muncă în 3 schimburi şi să fie apţi din punct de vedere medical.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite