Darea în folosinţă gratuită a unui spaţiu către Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor, respinsă în şedinţa Consiliului Judeţean Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Judeţean Teleorman
Consiliul Judeţean Teleorman

Proiectul prin care la nivelul judeţului urmau sã fie simplificate procedurile administrative aplicabile cetãţenilor, printr-un plan gestionat de Ministerul Dezvoltãrii Regionale şi Administraţiei Publice, nu a întrunit prin vot cele douã treimi necesare în cadrul şedinþei Consiliului Judeţean Teleorman.

Darea în folosinţă gratuitã a unui spaţiu cãtre Serviciul Public Comunitar de Evidenţã a Persoanelor, ce urma sã fie dotat cu echipament pentru digitizarea arhivei, a însumat doar 21 de voturi din totalul celor 30 valabil exprimate.

"Din păcate, reprezentanţii PNL şi PMP nu au votat. Este un proiect extrem de important. Este un proiect în urma cãruia se simplificã procedurile administrative aplicabile cetãţenilor. Este un proiect care vizează digitizarea arhivei manuale a acestui serviciu. Asta înseamnă că se reduce timpul, documentele sunt eliberate într-un timp mult mai scurt. Pentru asta trebuia sã acordãm, la solicitarea Ministerului de Interne, un spaţiu pentru ca aceste echipamente necesare informatizãrii sã poatã fi montate. Tot ministerul ne cere ca acest spaţiu sã fie aproape, pentru ca registrele de stare civilã sã fie transportate în condiţii corespunzãtoare." a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Gâdea.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman, proiectul urmează sã fie reintrodus pe ordinea de zi a şedinţei viitoare.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite